HTML

Magyar Putri

Az ingatlankínálat legalja

Friss topikok

  • sorica123 (törölt): Huh!!! Ehhez képest az a szoba-konyhás (konyhában keresztbe zuhanyzó, wuce a folyosó végén jobbra)... (2010.01.14. 17:17) Pest legkisebb lakása

postaláda

magyarputri@gmail.com

Archívum

Mindig van lejjebb

2009.12.03. 17:54 Putri

Pest legkisebb lakása

Címkék: ingatlan lakás putri

Nem kell borsodi falvak külterületén kódorognunk, ha igazi kis putrit akarunk látni. A putri kérem urbanizálódott, sőt egyenesen a 13. kerületbe költözött. Budapest valószínűleg egyik legkisebb - bruttó kilenc négyzetméteres - lakása 2,2 millióért kelleti magát. Kézmosó van, zuhanyzó nincs, "de megoldható" - villantja meg optimizmusát a rutinos ingatlannepper.

A félszobányi lakásban, a gondos belsőépítészek közvetlenül a bejárat mellé tették a  szaróhelyet. (Be kell látni, szűk volt a mozgásterük). A mosdóra slendriánul odavetett törülköző ad azért némi érzelmi pluszt a kissé sivár villanybojleres enteriőrnek.

 

 

 

Számítógép az asztalon és a földön, két laptoptáska. Az egy négyzetméterre jutó hardverek alapján kocka lakja ezt az odut. A helykihasználás egyébként bravúros, sőt otthonos. Már-már érthetelen, hogy gazdája miért adna túl ezen a kedves kis lakon. A sokat látott mackó szomorú tekintete is erről tanúskodik.

 

 

 

 

 

 

Hőszigetelési problémákat sejtet a nagymama pokrócával befedett, alul rafinált módon alufóliával hősztigetelt bejárati ajtó. Szarás után az ajtót résnyire kinyitva, (és lánccal lezárva) kitűnően megoldható a posztfekáliás szellőztetés.

 

 

 

 

 

 

 

Megvétele elsősorban feltörekvő hajléktalanoknak és előkészítő évfolyamos főiskolai hallgatóknak ajánlott.

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarputri.blog.hu/api/trackback/id/tr901571739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sorica123 (törölt) 2009.12.03. 21:11:20

Ez egy humán egérlyuk:)
Azé' ez egy, ekkora darab légtérben abszurdum, ha nekem adtak volna ilyet referens koromban, ezt még én is visszaadtam volna:/

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.04. 10:28:48

Nekem van egy barátom, aki egy időben 12 nm-es lakában lakott (szintén a fővárosban). 33%-al nagyobb volt ugyan, mint ez, de volt benne konyha meg zuhanyzó is :-)

sorica123 (törölt) 2010.01.14. 17:17:21

Huh!!! Ehhez képest az a szoba-konyhás (konyhában keresztbe zuhanyzó, wuce a folyosó végén jobbra) embertok, amiben a volt barátommal voltunk, egy hodály:)
süti beállítások módosítása